FAQ's

Vertrouwen en service staat bij ons op de hoofdplaats. Voor vragen zijn wij dan ook altijd bereikbaar via sonja@hetgeboortebord.nl op  telefoonnummer: 06-24433930. Ook langskomen kan na telefonische afspraak op Annastraat 39 te Geleen.

Voor de servicevoorwaarden sluiten wij ons aan bij de voorwaarden die thuiswinkelwaarborg hiervoor heeft opgesteld. Voor verhuur van borden en ooievaars gelden speciale verhuurvoorwaarden

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over het bestellen van producten.
Onderstaand heeft Feestartikelen Limburg daarom voor u de belangrijkste vragen beantwoord. Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op.

 

Bestellen
U kunt heel eenvoudig producten bestellen via onze webshop. de producten zijn in diverse thema's onderverdeeld zodat u snel en eenvoudig het juiste product bij het juiste thema heeft gevonden.

 

Producten terug sturen of omruilen
Alle producten worden voor verzending door Het Geboortebord zorgvuldig gecontroleerd. Mochten er toch beschadigingen worden geconstateerd kunnen de producten worden geruild. U dient het betreffende product in de originele verpakking , met een begeleidend schrijven en factuur binnen 7 werkdagen retour te sturen naar: Het Geboortebord, Annastraat 39 6161VE Geleen.
Na ontvangst nemen wij contact met u op. De verzendkosten zijn altijd voor rekening van de koper! 

 

Wat is de levertijd van de bestelde producten?
De producten worden verstuurd wanneer de betaling bij ons binnen is. Uw bestelling wordt binnen 1 a 2 werkdagen (mits voorradig) verzonden. 

 

Zijn er afleveringskosten aan verbonden?
Wanneer de door u bestelde producten worden afgehaald bij Het Geboortebord worden er geen kosten in rekening gebracht (niet mogelijk bij de raamstickers). Verzending van de producten wordt door TNT Post uitgevoerd. De kosten die wij daarvoor hanteren bedragen € 7,50 incl. BTW (tot 10 kg.). Wanneer de door u bestelde producten een gewicht hebben van meer dan 10 kg wordt er contact met u gezocht over de afleveringskosten. Onder Rembours wordt € 6,84 extra aan afleveringskosten berekend. 

 

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
De door u bestelde producten kunnen worden voldaan via:

  • Overschrijving
  • Rembours
  • Paypall
  • Visa
  • Eurocard
  • Zelf afhalen

Door wie en hoe wordt de bestelling bezorgd?
Voor de levering van de producten blijft Het Geboortebord afhankelijk van de diensten van TNT Post. TNT biedt de levering aan bij u, uw buren of het wordt afgegeven bij een TNT postkantoor in de buurt. Leveringen onder rembours worden niet op zaterdag en ’s avonds aangeboden. Het Geboortebordis op geen enkele wijze verantwoordelijk voor schade c.q. te laat bezorgen of verlies door TNT. Wanneer producten te laat worden geleverd kan Feestartikelen Limburg hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. 

 

Aansprakelijkheid 
Het Geboortebord kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gevolgschade van of door de producten zoals getoond of door u besteld. 

 

Privacy
Bij bestelling hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres, telefoonnummer en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren. We zullen deze gegevens dan ook niet anders gebruiken dan hiervoor.