rabobanklogo

Betaling

Betaling op onze website geschied altijd middels een beveiligde verbinding om de privacy van uw gegevens te waarborgen. Om dit proces zo veilig mogelijk uit te voeren maken wij gebruik van de zogenaamde SSL omgeving van Globecharge.  Voor meer informatie over GlobeCharge: www.globecharge.com.

U kunt uw bestelling bij ons op verschillende manieren betalen, nl.

  • iDEAL
  • Paypal
  • Overschrijving
  • Rembours
  • Zelf afhalen 

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.  Meer informatie over ideal vindt u op www.ideal.nl.

 

Paypal (Mastercard, Visa)Voor Paypal betalingen dient u over een Paypal account te beschikken. Deze is gratis aan te maken op www.paypal.nl of www.paypal.com.  Paypal is een veilige en snelle manier om online te betalen, het is ontwikkeld door E-Bay en heeft inmiddels meer dan 100 miljoen gebruikers.

Gerenommeerde tools voor fraudebescherming en de mogelijkheid te betalen zonder uw financiële informatie door te geven, verlagen de risico's. Uw veiligheid wordt verder beschermd door de aankoopbescherming van PayPal en een toegewijde klantenservice. 

 

Overschrijving

Wanneer u kiest om uw bestelling per overschrijving (via bank/giro) te voldoen zullen wij wachten met het versturen van uw bestelling totdat het totaalbedrag van de bestelling op onze rekening (10.41.94.219, t.n.v. Het Geboortebord, Geleen) is bijgeschreven. Vergeet niet het bestelnummer bij uw overschrijving te vermelden.

 

Rembours

Bij betaling onder rembours betaald u het totaalbedrag van de bestelling aan de postbode die het pakket komt bezorgen. Tevens is dit de duurste betaalmethode doordat bij deze betaalmethode € 6,84 extra berekend wordt. Daarnaast heeft deze betaalmethode als voordeel dat wij uw bestelling direct kunnen versturen dus heeft u uw bestelling zeer snel in huis. Tijdens werkdagen voor 14:00 bestellen en u heeft de bestelling de volgende dag voor 98% zeker in huis (indien voorradig).

 

Afhalen

Zelf afhalen kan na telefonische afspraak op 06-244 33 930. Betaling bij afhalen kan alleen contant.

 

I-deal

Om onze service verder te verbeteren zijn we momenteel bezig I-deal op onze site te implementeren. Zodat online betaling binnen afzienbare tijd mogelijk zal worden.